Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

SALATKA TUNCZYKOWO-PAPRYKOWA

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

CEBULKI MARYNOWANE DO SMAKU
majonez 1 SZT.
sól DO SMAKU
Pieprz czarny mielony Prymat DO SMAKU
tuńczyk w sosie własnym 1 puszka
ryż 20 (ugotowany)
papryka czerwona 1/2 szt.
papryka żółta 1/2 szt.

Przepis i sposób przygotowania na: SALATKA TUNCZYKOWO-PAPRYKOWA

TUNCZYKA OSACZYC Z SOSU POLOZYC NA TALERZU PAPRYKI UMYC USUNAC GNIAZDA NASIENNE MIAZSZ POKROIC W KOSTKE. CEBULKI OSACZYC Z ZALEWY ( ZALEWE ZACHOWAC). RYZ I POZOSTALE SKLADNIKI SALATKI ULOŻYC WOKOL TUNCZYKA. SKROPIC ZALEWA Z CEBULEK, POSYPAC SOLA I PIEPRZEM DO SMAKU. PODAWAC SALATKE Z MAJONEZEM.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

borys 31.05.2010 11:20
Pyszne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak