Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka pekińska

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska 1 sztuki
makaron ryżowy 1 opakowanie
Puszka groszku zielonego konserwowego
puszka kukurydzy
PUSZKA CZERWONEJ FASOLI
ogórki konserwowe 6 sztuki
majonez tradycyjny
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka pekińska

Kapustę myjemy, drobno szatkujemy. Makaron gotujemy w lekko osolonej wodzie na półtwardo, odcedzamy, studzimy. Dodajemy do kapusty. Paprykę, ogórki kroimy wkostkę. Groszek i kukurydzę, fasolę osączamy z zalewy, dodajemy do sałatki. Doprawiamy solą i pieprzem do smaku. Dodajemy majonez i dokładnie mieszamy. Smacznego;)))

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak