Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

przekladaniec z sera bialego1

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

50g masla
20ml oliwy
50g cukru pudru
50g rodzynek
50g czekolady
serek homogenizowany 2 szt. (truskawkowy)

Przepis i sposób przygotowania na: przekladaniec z sera bialego1

Maslo utrzec z cukrem i dodawac powoli do budyniu miksujacdodac rodzynki. Forme wyplukac zimna woda i wlac czesc ptzygotowanej masy budyniowej, przykryc twarozkiem, wyrownac powierzchnie i wlac pozostala mase budyniowa. Pozostawic do zastygniecia. Wyjac przekladaniec na polmisek i posypac starta czekolada.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak