Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

sos grzybowy

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarki 1/2 kg
cebula biała 1
masło 1 łyzka
natka pietruszki 1
śmietana 150g

Przepis i sposób przygotowania na: sos grzybowy

Pieczarki oczyścic i pokroic w plasterki. Cebulę obrac i posiekać w kostke. Na patelni roztopic masło i podsmarzyc na nim cebule i pieczarki, az zmiękna. Dodać trochę śmietany do zabielenia, dodac sól, pieprz.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak