Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

POZYWKA Z BOCZKIEM

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

czerwona fasolka 1 PUSZKA
kukurydza w puszce 1 SZT.
groszek 1 PUSZKA
PLASTRY BOCZKU 10 SZT.
majonez 3/4 SZKLANKI
curry Prymat (SOS) DO SMAKU
CUKIER (SOS) DO SMAKU
ketchup 5 LYZEK

Przepis i sposób przygotowania na: POZYWKA Z BOCZKIEM

FASOLKE KUKURYDZE I BOCZEK DOKLADNIE ODSACZYC PRZELOZYC DO MISKI WYMIESZAC. PLASTRY BOCZKU PRZYSMAZYC NA SUCHEJ PATELNI. ZRUMIENIONE ZWINAC W RULONKI I ULOZYC NA SALATCE. MAJONEZ WYMIESZAC Z KETCHUPEM DOPRAWIC SZCZYPTA CURRY I CUKRU ORAZ SOSEM TABASCO. SOS DO SALATKI PODAWAC W OSOBNYM NACZYNIU.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak