Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

salatka na czerwono-bialo

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

buraki czerwone 60 dkg
małe cebulki
olej roślinny 3 lyzki
czosnek 1 szt
sól, pieprz
fasola 2 puszki
ocet winny 2 lyzek

Przepis i sposób przygotowania na: salatka na czerwono-bialo

fasola odsaczamy zzalewy buraki gotujemy na miekko a nastepnie kroimy w cienkie paski.cebule kroimy w cwiartki .wszystko mieszamy razem. z octu,oleju i przecisnietego czosnku robimy sos.polewamy warzywa i doprawiamy do smaku.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

MAŁY 30.04.2011 18:22
pyszne
MAŁY 30.04.2011 18:22
pyszne
IZABELA29 18.11.2010 12:21
smacznie warto zrobic

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak