Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rosol rybny

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

1-2 głowy, ości (szkielet ryby) i skóra z ryby
wody 1,5 l
Liść laurowy suszony Prymat 2
białego wytrawnego wina 0,5 szklanki

Przepis i sposób przygotowania na: Rosol rybny

Rybę opłukać i wrzucić do zimnej wody. Dodać przyprawy i wlać wino. Gotować na bardzo małym ogniu ok 40 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak