Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

selery po włosku

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

800g selera
200ml mleka
tłuszcz
100ml smietany
natka pietruszki
koperek
50g sera żółtego

Przepis i sposób przygotowania na: selery po włosku

selery ugotowac na polmiekko w osolonejj wodzie z dodatkiem mleka. Nastepnie pokroic w plasterki ulozyc w naczyniu zaroodpornym wysmarowanym tluszczem, zalac smietana pomieszana z sola i ziolami. Posypac startym żółtym serem. Zapiec.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak