Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pieczeń wołowa z kminkiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

500g wolowiny bez kosci
10g maki
100g cebuli
sól, pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: pieczeń wołowa z kminkiem

Mieso natrzec przyprawami i zostawic na 24godz w lodówce. Nastepnie posypac maka i zrumienic na dobrze rozgrzanym oleju i piec skrapiajac woda, potem wytworzonym sosem. Cebule drobno posiekac, dodac do pieczeni pod koniec duszenia. Miekkie mieso wyjac i poporcjować.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak