Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

wloski bigosik.

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

makaron grube wstążki 0.5 kg
wędzony boczek 20 dkg
kielbasa wpetku 20 dkg
pieczarki 20 dag
cebula biała 3 szt
koncentrat pomidorowy
sól, pieprz
Papryka słodka mielona Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: wloski bigosik.

boczek ,kielbase,pieczarki i cebule pokroic w kostke.na patelni podsmaz najpierw boczek ,potem dodaj kielbase,cebule a na koncu pieczarki. dusic nalezy wszystko razem 17 minut pod przykryciem. podkoniec duszenia dodajemy koncentrat pomidorowy i doprawiamy sola i pieprzem. makaron gotujemy na miekko mieszamy z boczkiem i pozostalymi skladnikami. po dokladnym wymieszaniu posypujemy posiekana pietruszka.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ewelina/bunia 15.03.2011 12:30
interesujące
MAŁY 27.02.2011 10:08
pysznie
MAŁY 15.12.2010 09:51
dobre
IZABELA29 13.11.2010 09:15
pysznie sie zapowiada

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak