Babcine kluski

Babcine kluski

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gram

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • 80g cebuli

  • 200g pieczarek

  • tłuszcz

  • 100g maki

  • sól, pieprz

  • jaja

    3 szt.
  • twaróg

    300 g
Wyślij składniki na:
Listonic
promotion_img Reklama na dziś

Sposób przygotowania

cebule i pieczarki drobno posiekac i usmazyc. Wymieszac ze zmielonym serem maka i jajami, doprawic do smaku, Lyzka formowac podluzne kluski. Gotowac we wrzacej wodzie z dodatkiem tluszczu i soli.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat