Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pierś z kurczaka po prowansalsku

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

pierś z kurczaka
sól, pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Pierś z kurczaka po prowansalsku

Pierś z kurczaka rozbić na okrągłe kotlety, posolić, popieprzyć i posypać ziołami prowansalskimi i curry. Ułożyć kotlety na blaszce posmarowanej olejem. Każdy posypać startym żółtym serem. Piec ok 20 minut w 220 stopniach. Podawać z pieczonymi ziemniakami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Małgorzata106 27.09.2011 20:27
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak