SZPARAGI PO POLSKU

SZPARAGI PO POLSKU

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • szparagi

    1 KG
  • natka pietruszki

    DO SMAKU
  • masło

    DO SMAKU
  • jaja na twardo

    4 SZT.
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

UGOTOWANE I DOBRZE OSACZONE SZPARAGI WYLOZYC NA OGRZANY DOSC DUZY POLMISEK. SZPARAGI POSYPAC Z WIERZCHU DROBNO POSIEKANYMI JAJKAMI UGOTOWANYMI NA TWARDO, ZRUMIENIONA NA SUCHO TARTA BULKA I NATKA PIETRUSZKI. WSZYSTKO POLAC GORACYM STOPIONYM MASLEM.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

gosia561

21.05.2011 22:39
trzeba to wypróbować

Iwusia

21.05.2010 00:03
szybkie i dobre :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat