Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

rosól wołowy

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mięso wołowe(pręga,rozbrat) 0.5 kg
włoszczyzna
sól, pieprz
przyprawa uniwersalna Kucharek

Przepis i sposób przygotowania na: rosól wołowy

mięso myjemy wkładamy do garnka,gotujemy.gdy się zagotuje zbieramy szumowiny,dodajemy włoszczyznę,przyprawiamy.gotujemy powoli żeby się nie zrobił mętny.podajemy z ziemniakami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Justyna87 23.07.2012 17:22
uwielbiam rosół
malaczarna23 09.09.2011 08:04
lubię rosołek

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak