Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

PULPETY EDYTY

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso mielone wołowe 600 GR
jaja 1 SZT
przyprawa do potraw Kucharek
pora 20 GR
mąka 10 GR
bułka 1 namoczona w wodzie

Przepis i sposób przygotowania na: PULPETY EDYTY

MIĘSO ŁĄCZYMY Z PORĄ KTÓRĄ WCZEŚNIEJ MIKSUJEMY RAZEM Z BUŁKĄ NAMOCZONĄ DODAJEMY JAJO ,PRZYPRAWĘ KUCHAREK WG UZNANIA I FORMUJEMY MAŁE KULECZKI KTÓRE OBTACZAMY W BUŁCE TARTEJ.TAK PRZYGOTOWANE PULPECIKI SMAŻYMY Z OBU STRON I PODLEWAMY WODĄ.GOTUJEMY OKOŁO 15 MINUT .MOŻEMY PULPETY PODBIC MĄKĄ WG UZNANIA .SMACZNEGO!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 28.06.2013 17:10
też takie robię
Goya 28.05.2012 15:31
super
Edyta31 29.09.2011 22:19
świetne :)
wojtek10_89 22.10.2010 08:23
pyszniutkie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak