Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

wątróbki z porem

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

wątróbki drobiowe 40 dag
plastry wędzonego boczku 8 szt.
DUŻY POR
sól i pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: wątróbki z porem

Por oczyść, pokrój na 2-3 kawałki, każdy przetnij na pół, podziel na warstwy.
Wątróbki opłucz, osusz, pokrój. Pora, wątróbki i boczek ułóż na kawałkach z folii aluminiowej. Oprósz pieprzem, zawiń. Piecz 10-15 minut. Gotowe posól do smaku.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak