Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Papryka czerwona faszerowana kaszanką

2.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

papryka czerwona 6 sztuk
cebula 2 sztuki
oliwa 3 łyżki
kaszanka 80 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Papryka czerwona faszerowana kaszanką

Paprykę myjemy, wydrążamy gniazda nasienne. Cebulę kroimy w kostkę, smażymy na oliwie. Do cebuli dodajemy kaszankę obraną z osłonek, smażymy. Faszerujemy paprykę i zapiekamy w piekarniku 25 minut.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

krysia50 29.05.2012 20:54
pyszna papryka
Małgosia6 06.01.2012 14:07
uwielbiam faszerowane warzywa

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak