Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kapusta z zasmażką

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusty 1/2 główki
pietruszki 1/2 pęczka
smalcu 1 czubata łyżka
mąka wg uznania
kostka rosołowa 1 sztuka
sól, pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Kapusta z zasmażką

Kapustę poszatkować, zalać wodą. Dodać kostkę rosołową i gotować do miękkości. Pietruszkę drobno pokroić. Zrobić zasmażkę ze smalcu i mąki. Dodać do kapusty. Dodać pietruszkę i doprawić solą i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

FAFIK 07.03.2011 06:36
Pychota
Smakosz6 31.10.2010 18:36
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak