Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kalafior pod pierzynką

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kalafior
masło 2 ły,żki
sól
Papryka słodka mielona Prymat 2 łyżeczki
Bułka tarta klasyczna Prymat 4 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Kalafior pod pierzynką

Kalafior zagotować w osolonej wodzie (20-30 minut). Masło stopić na patelni, dodać bułkę tartą i paprykę, zrumienić. Kalafior odcedzić, ułożyć na talerzy, polać bułką,

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

fictor123 06.01.2012 13:01
mnaim
fictor123 06.01.2012 13:01
mnaim
ana00 10.11.2010 08:41
pycha :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak