Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa z szynką i pieczarkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarki 30 dkg
szynka 30 dkg
mąka
olej do smażenia
bulion 1,5 mięsny

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa z szynką i pieczarkami

Szynkę pokroić w paski. Pieczarki w kostkę, podsmażyć na p oleju, zalać bulionem, dodać szynkę, zagotować. Mąkę zrumienić na patelni, połączyć z zupą, przyprawić, zagotować. Posypać natką

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bernadeta1 03.06.2013 10:09
szybka zupka
kuklik 13.01.2012 13:00
i do tego grzanki
Kopiko1983 07.05.2011 20:29
Ciekawa zupa :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak