Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Czerwona kapusta ,,do słoika\"

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

Czerwonej kapusty 3 kg
octu 1 szkl.
cukru 1 szkl.
wody 6 szkl.
soli 1 łyż.
ziele angielskie
pieprz Prymat
cebuli 0,5 kg

Przepis i sposób przygotowania na: Czerwona kapusta ,,do słoika\"

Kapuste poszatkować, cebule pokroić w piórka, przygotować zalewe. Sól , ocet , wode, cukier i przyprawy wymieszać. Zalać nią kapuste z cebulą , gotować ok. pół godziny. Włożyć do słoików i pasteryzować 5 min.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ajres 10.08.2011 21:27
super
Elżbieta17 21.11.2010 15:07
dobre
stokrotka 04.11.2010 19:56
smak dawnych lat
alaaa 06.10.2010 18:50
na pewno smaczna,wypróbuję

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak