PASTA GORALSKA

PASTA GORALSKA

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • bryndza

    1 OPAKOWANIE
  • śmietana

    1-2 LYZKI
  • przyprawy

    DO SMAKU
  • ząbki czosnku

    2-3 ZABEK
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

CZOSNEK OBIERAMY I ROZDZIELAMY NA ZABKI, KTORE NASTEPNIE PRZECISKAMY PRZEZ PRASKE, SEREK BRYNDZA UCIERAMY ZE SMIETANA I CZOSNKIEM NA JEDNOLITA MASE.PRZYPRAWIAMY DO SMAKU WEDLUG WLASNEGO UZNANIA.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (5)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Grazyna0211

28.02.2011 09:49
extra

marta639

17.09.2010 21:21
super przepis

Katarzyna/kate1980

17.09.2010 12:58
pycha

Bartolomeo

07.09.2010 10:48
nie jadlem takiej

Iwusia

08.05.2010 00:25
przepyszna ta pasta :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat