Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

PASTA GORALSKA

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

bryndza 1 OPAKOWANIE
śmietana 1-2 LYZKI
przyprawy DO SMAKU
ząbki czosnku 2-3 ZABEK

Przepis i sposób przygotowania na: PASTA GORALSKA

CZOSNEK OBIERAMY I ROZDZIELAMY NA ZABKI, KTORE NASTEPNIE PRZECISKAMY PRZEZ PRASKE, SEREK BRYNDZA UCIERAMY ZE SMIETANA I CZOSNKIEM NA JEDNOLITA MASE.PRZYPRAWIAMY DO SMAKU WEDLUG WLASNEGO UZNANIA.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Grazyna0211 28.02.2011 09:49
extra
marta639 17.09.2010 21:21
super przepis
Katarzyna/kate1980 17.09.2010 12:58
pycha
Bartolomeo 07.09.2010 10:48
nie jadlem takiej
Iwusia 08.05.2010 00:25
przepyszna ta pasta :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak