Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z tuńczyka

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

1,5 łyżki majonezu
cebula
ogórek
sól
pieprz
tuńczyk 1 puszka
jajko 2 szt.

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z tuńczyka

Tuńczyka odsączamy i przekładamy do miski. Ogórka kroimy na kosteczki. Jajka gotujemy na twardo i ścieramy na drobnej tarce. Cebulę obieramy i siekamy. Tuńczyka dokładnie mieszamy z jajkiem cebulą i majonezem, przyprawiamy oraz wyciskamy kilka kropel soku z cytryny. Najlepiej smakuje podawana na grzankach.
Smacznego!
:)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak