jabłka nadziewane

jabłka nadziewane

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jabłka

    4
  • masło

    50
  • marmolada

    50
  • cukier puder

    10
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jabłka umyć ,wydrążyć małą łyżeczką środki
do srodka włożyć łyżeczkę masła i łyżeczkę marmolady
posypac cynamonem .
włożyć do piekarnika nagrzanego do 180 stopni na ok pół godziny.
Po wyjęciu posypać jeszcze cukrem pudrem i smacznego :)

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (29)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

KasiaK90

19.01.2012 12:28
pyszności

rakow2

23.11.2011 15:51
super

Mariposas

06.03.2011 17:50
wygląda pysznie

marta1371

31.01.2011 16:41
lubię takie jabłuszka

Krzysztof42

27.01.2011 14:19
lubię jak jest dobrze nadziane

Wojtek8

21.12.2010 09:30
Jadłem ostatnio podobne

lukoszek88

01.12.2010 08:00
ciekawy pomysł

Tika4444

15.11.2010 10:57
ale cudnie wygląda

misia53

18.10.2010 12:38
Świetny deserek

Anna200

14.10.2010 10:30
Takiego czegoś jeszcze nie jadłam.

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat