Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wędzony dorsz ala homar

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

majonez 1 mały słoiczek
marchewka 2 sztuki
sok z cytryny 2 łyżki
sól do smaku
dorsz wędzony 40 dag
bazylia 2 łyżki
natka pietruszki 1 pęczek
cebula 1 sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: Wędzony dorsz ala homar

Filety z dorsza kroimy w kostkę. Marchew trzemy na tarce o grubych oczkach.Cebulę obieramy , siekamy drobno. Wszystkie składniki mieszamy razem z majonezem i sokiem z cytryny ,doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Posypać natką pietruszki i bazylią.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Róża1 07.09.2013 22:23
pyszna rybka
Ada-Gaba 23.07.2013 13:30
pyszne danie
Kasia36 16.07.2013 21:05
Smaczny przepis na rybkę
Bernadeta1 09.02.2013 18:08
pyszne takie jedzonko
Natalia40 08.01.2012 17:47
ekstra
ela16 26.05.2011 12:37
pycha
iwona332 16.05.2011 09:15
super
eduszo
eduszo 25.11.2010 14:55
Całkiem,całkiem bardzo mi się to podoba.
m1monika 12.10.2010 14:20
pychotka :-)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak