Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pierogi z grzybami

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mąka 2,5 szkl
żółtko jajek 2
olej 2 łyżki
pieczarki 0,50 kilo
cebula 1
pieprz, sól
woda 1 (wrząca)

Przepis i sposób przygotowania na: pierogi z grzybami

z mąki i reszty składnikow wyrobić ciasto pieczarki usmażyć na patelni z cebolą doprawić ciasto rozkulac mwszynka wykrawać kółka nadziewać farszem i zlepiać następnie pierogi ugotowac i obsmażyć na tłuszczu na złoty kolor

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak