Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pierś z kurczaka faszerowana jabłkami i rodzynkami

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filety z piersi kurczaka 4 sztuki
rodzynki 30 gram
jabłko kwaśne 1 kilka szt.

Przepis i sposób przygotowania na: Pierś z kurczaka faszerowana jabłkami i rodzynkami

Filety mujemy, rozbijamy przez folię, jabłka obieramy w srodek każdego fileta wkładamy kilka plastrów jabłka i troche rodzynek, zwijamy spinamy wykałaczką , przyprawiamy z wierzku soą i pieprzem smażymy na złoty kolor.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

eli_555 07.10.2011 23:23
takich jeszcze nie robiłam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak