Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fasolka szparagowa z sosem serowym

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

fasolka szparagowa 500 gram
ser topiony 100 gram
śmietana 100 mililitrów
bulion 200 m

Przepis i sposób przygotowania na: Fasolka szparagowa z sosem serowym

Fasolkę myjemy obgotowujemy 10 minut, bulion gotujemy dodajemy, serek , śmietanę , przyprawiamy zdejmujemy z ognia jak sie tylko zagotuje, fasolkę podajemy polana sosem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Agnieszka/picola 10.03.2011 06:02
lubię takie dania

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak