Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta do pieczywa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

Ok 10 dkg mięsa gotowanego ( moze być z zupy) lub innego 1 łyżka masła 1 łyżka musztardy pieprz , sporo natki pietru

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta do pieczywa

Mięso kroimy na małe kawałki , i miksujemy z masłem ,zieloną pietruszką, musztardą. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Dodatki do tego powinny być o zdecydowanym ostrzejszym smaku.Mięsko do tego można wykorzystać z poprzedniego dnia i może to być drób ,jak też i inne

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wafelek2601 06.01.2013 00:40
I do tego chrupiąca bułeczka, mniam...
Ela15 05.11.2012 09:05
ekstra
Kuchareczka2 16.02.2012 12:50
uwielbiam takie pasty
bami 08.11.2011 00:16
Prosta i fajna pasta :)
piotereq 28.10.2011 14:10
pycha
barbara11561 29.06.2011 15:35
Super
SmacznaPyza 13.04.2011 20:17
fajna i ładnie podana
ben-ka 23.01.2011 15:22
Za sam wygląd 5+
Ewelina47 04.12.2010 09:47
Lubię wszelkiego rodzaju pasty
Natalia/tubisiek 11.10.2010 10:24
ładnie wygląda :)
krzyniu1984 05.10.2010 10:35
super!!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak