Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fasolka po bretońsku

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasola Jaś 60 dag
konkcentrat pomidorowy 1 1/2 szkl
kiełbasa śląska 3 szt
boczek wędzony 20 kawałeczków
cebula biała 2 szt
pieprz, sól do smaku
Papryka słodka mielona Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Fasolka po bretońsku

Ugotuj fasolę, w tym czasie podsmaż boczek, cebulę i kiełbasę. Odcedź fasolę i dodaj usmażony boczek z kiełbasą oraz koncentrat pomidorowy. Dopraw to solą. pieprzem i papryką. Duś pod przykryciem jeszcze 5 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mariel78 25.09.2013 21:34
ale bym zjadła ....
maciek7 05.12.2011 19:40
super
plocia 01.11.2010 18:04
Jest dobra ale nie dla mojego brzuszka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak