Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Drobiowe wątróbki z pieczarkami i papryką

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

wątróbka drobiowa 40 dag
pieczarki 40 dag
papryka czerwona 1 sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: Drobiowe wątróbki z pieczarkami i papryką

Wątróbki umyć,przekroić na połówki,cebulę pokroić w kostke, a papryke w paski.Obrać pieczarki i pokroić w plasterki.Na patelni rozgrzać olej i smażyć cebule pieczarki i papryke,następnie dodać wątróbke.Przyprawić solą i pieprzem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Tahitha 05.11.2010 10:38
Bardzo lubię wątróbkę, pychotka.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak