Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z białej kapusty,papryki i majonezu

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cebula biała
jabłko
2 marchewki
pietruszka
majonez
papryka czerwona

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z białej kapusty,papryki i majonezu

Warzywa umyć.Kapustę drobno posiekać,paprykę pokroić w kostkę a jabłko,cebulę,pietruszkę i marchewki zetrzeć na tarce(na dużych oczkach).Wszystko wymieszać,doprawić solą i pieprzem oraz posiekaną świeżą natką pietruszki.Majonez wymieszać ze śmietaną(używam kefiru) i połączyć z surówką.Zostawić na kilka min przed podaniem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak