Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

fasolka gotowana z bułką

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

fasolka żółta 1/2 kg
sól 1 łyzka
masło 1/2 kostkę
Bułka tarta klasyczna Prymat 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: fasolka gotowana z bułką

Fasolkę obrać i ugotować w osolonej wodzie. W małym rondelku roztopić masło i wsypać bułkę tarta. Podsmażyć ją. Na talerz wyłożyć fasolkę i polać bułką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mamusia1 19.04.2012 14:52
wspaniala
mamusia1 19.04.2012 14:52
wspaniala
mamusia1 19.04.2012 14:52
wspaniala
mamusia1 19.04.2012 14:52
wspaniala
mamusia1 19.04.2012 14:52
wspaniala
mamusia1 05.01.2012 14:23
moja ulubiona
mamusia1 05.01.2012 14:23
moja ulubiona
Beata73 27.11.2011 11:45
super
Beata73 27.11.2011 11:45
super
Beata73 27.01.2011 17:16
fasolko! tęsknię za tobą!
Beata73 27.01.2011 17:16
fasolko! tęsknię za tobą!
Beata73 08.12.2010 17:04
wspaniała
anya_86 27.11.2010 17:40
dobre, aczkolwiek robię to troszku inaczej, ale tak też jest ok
mamusia1 09.11.2010 17:28
pychotka!
Łucja1 30.10.2010 18:54
super!
aga130982 28.10.2010 15:00
dobre
aga130982 15.10.2010 10:01
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak