Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Szpinak na ciepło - przystawka do obiadu

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

szpinak mrożony Hortex 2 opak.
czosnek 3 ząbki
sól do smaku
Gałka muszkatołowa mielona Prymat szczypta
łyżeczka masła

Przepis i sposób przygotowania na: Szpinak na ciepło - przystawka do obiadu

Szpinak rozmrozić, dodać czosnek, sól, pieprz i gałkę muszkatołową. Na koniec łyżeczkę masła. Można również podawać z dodatkiem łyżki kwaśnej śmietany. Doskonale komponuje się z różnego rodzaju mięsiwami i ziemniakami z wody. Smacznego :)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak