Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zupa rybna z pieczarkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

500g oczyszczonej ryby
150 g pieczarek
tłuszcz
20 g masła lub margaryny do zasmazki
20g maki
sól, pieprz, mieta
bulion na żeberkach 2 l
koncentrat 20 g

Przepis i sposób przygotowania na: zupa rybna z pieczarkami

Rybe umyc, odzielic mieso od osci, pokroic w kostke, zalac bulionem i ugotowac. Pieczarki pokroic w plasterki, usmazyc . Wrzucic do zupy pod koniec gotowania razem z koncentratem pomidorowym. Tluszcz rozgrzac wymieszac z maka zasmażyc nie rumieniac, polaczyc z zupa, zagotowac i doprawic do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

rosik93 03.10.2010 22:54
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak