Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Czosnkowy dip do mięs

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

serek homogenizowany 1 opakowanie
czosnek 3 ząbki
cebula biała 1 szt
ogórek kiszony 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Czosnkowy dip do mięs

Drobniutko pokroić cebulkę i ogórki kiszone, kilka ząbków czosnku przecisnąć przez praskę. Dodać cały serek homo i troszkę śmietany. Doprawic solą i pieprzem. Szczególnie polecam do mięs pieczonych i podawanych na zimno.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

agata1722
agata1722 02.07.2011 17:36
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak