Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zupa cebulowa ze smietana

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

bulion na żeberkach
400g cebuli
50g masla
150 ml śmietany
30g maki
natka pietruszki
sól, cukier, pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: zupa cebulowa ze smietana

Cebule drobno posiekac, usmazyc nie rumieniac. Nastepnie zalac wywarem, ugotowac i przetrzec, polaczyc ze smietana wymieszana z maka, zagotowac, dodac posiekana natka pietruszki i doprawic do smaku. Podawac z grzankami z pszennego chleba.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak