Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajecznia z żółtek z nutką pieczarkową

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

żółtka jaj 4
pieczarki 2 sztuki
gomasio

Przepis i sposób przygotowania na: Jajecznia z żółtek z nutką pieczarkową

Pieczarki kroimy w kosteczkę i smażymy na patelni. Gdy część soków wyparuje wrzucamy całe żółtka jaj i dokładnie mieszamy. Smażymy jeszcze kilka minut ciągle mieszając. Wykładamy na talerz i posypujemy gomasio.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

hahanka 20.09.2012 13:11
a co białka zjadła Emi?;)
Zoso 25.10.2011 21:29
smaczne
Magdalena80 06.06.2011 22:23
pychotka
pacpaw 22.01.2011 22:16
hehehe :o) Takie wyszło. Do zdjęć nie mam smykałki ;o)
Gosia32
Gosia32 22.01.2011 21:45
Wygląda apetycznie:}
Izabela/bella81 29.12.2010 12:33
ładny kolor jajecznicy:) z samych żółtek nigdy nie robiłam...

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak