Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

brukselka z grzybami

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

20g grzybów suszonych
600g brukselki
tłuszcz
250g parówek
150 ml wywaru z miesa
sól, cukier, pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: brukselka z grzybami

Grzyby ugotowane pokroić w paseczki. Brukselke zalac woda z dodatkiem cukru, ugotowac odcedzic, wlozyc do naczynia, dodac do naczynia, dodac do niej tłuszczpokrojone grzyby, skropic wywaremi dusic kilka minut, po czym doprawic do smaku

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

anya_86 02.12.2010 17:58
uwielbiam to)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak