Przepis i sposób przygotowania na: kotlety pod kiełbasą
Pieczarki obierz, pokrój w drobną kostkę. Ser pokrój w paski, kiełbasę na plasterki. Kotlety ułóż na blasze, przykryj pieczarkami, serem i kiełbasą. Zapiekaj, aż ser sie stopi. Polej keczupem.
piersi z kurczaka | 2 szt. |
Bułka tarta klasyczna Prymat | |
jajko | |
Przyprawa do drobiu po myśliwsku Prymat | |
pieczarki | 6 szt. |
3 plastry żołtego sera | |
keczup | |
olej | |
kiełbasa | kawałek (wiejska) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: