Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

kurki z tymiankiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kurki 30 dag
pół pęczka natki
cebula biała
3 łyżki oliwy
szczypta suszonego tymianku
sól i pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: kurki z tymiankiem

Kurki starannie umyj, oczyść. Cebulę obierz, posiekaj. Oliwę rozgrzej na patelni, włóż cebulę, zeszklij. Dodaj kurki, posyp tymiankiem, oprósz solą i pieprzem, wymieszaj, duś 5 minut.
Natkę umyj, otrzep z wody, grubo posiekaj. Posyp kurki, wymieszaj, przypraw do smaku pieprzem i sola.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak