Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z makreli

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

wędzona makrela 2 szt
cebula biała 1 szt
biały ser 250 g
majonez 4 łyżki
szczypiorek posiekany 1 pęczek
jajko ugotowane na twardo 2 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z makreli

Odziel mięso ryby od ości, zdejmij skórę. Mięso rozdrobnij widelcem. Cebulę obierz, posiekaj, dodaj do makreli. Biały ser rozgnieć widelcem, dodaj do ryby razem z drobno pokrojonym szczypiorkiem. Wszystko wymieszaj z majonezem na jednolitą pastę. Dodaj posiekane jajka.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Smakosz6 15.11.2011 09:54
mniam
kotlet 07.09.2011 22:05
uwielbiam...

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak