Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka faszerowane musztardą

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajek 5
musztardy 2 łyżki
masła 1 łyżka
sól, pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka faszerowane musztardą

Jajka gotujemy na twardo i kroimy na połówki.Następnie delikatnie wyjmujemy żółtka i wkładamy do miseczki. Rozgniatamy widelcem razem z masłem, musztardą i przyprawami. Powstałą masę wkładamy na miejsce wcześniej wydrążonych żółtek. Możemy zrobić to maszynką do tortów- jajka będą efektywniej wyglądać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak