Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Galaretkowa masa do andruta

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

masło 1 kostka
mleko 1 szklanka
cukier 1 szklanka
galaretka owocowa 1 opakowania

Przepis i sposób przygotowania na: Galaretkowa masa do andruta

Pierwsze 3 składniki gotować 10 minut. Trochę przestudzić, wsypać galaretkę i wymieszać. Zimną, tężejącą masą smarować andrut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak