Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

syrop do lukrów i konfitur

3.0
(15)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

cukier 30 dkg
Kwas cytrynowy Prymat do smaku
ocet 10 % 1/2 łyżki
woda 1/8 l

Przepis i sposób przygotowania na: syrop do lukrów i konfitur

Z wrzącej wody,cukru i octu ugotować syrop,używa sie go do lukrów i konfitur.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Jaheira11 07.12.2010 23:00
super
Magdalena80 07.12.2010 22:57
spróbuję
iza15 19.10.2010 18:02
super!!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak