Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

surówka z czerwonej kapusty z porem

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta czerwona 50 dkg
duże pory (białe części) 2 szt
ocet winny 4 łyżki
sól, pieprz i cukier do smaku
oliwa 5-6 łyżek

Przepis i sposób przygotowania na: surówka z czerwonej kapusty z porem

Kapustę drobno poszatkowac. Pory pokroic na cienkie półplasterki. Wymieszac razem. Oliwę wymieszac z octem, dodac do surówki, wymieszac, doprawic solą, cukrem i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Justa32 16.10.2011 14:34
mniam
Ela20 16.06.2010 17:50
Pyszna ta surówka.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak