Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Polewa czekoladowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

5 łyżek cukru pudru z kakao
4 łyżki kakao
1/3 kostki margaryna
3 łyżki mleka

Przepis i sposób przygotowania na: Polewa czekoladowa

1. Wszystkie składniki umieścić w garnku. Całość gotować na małym ogniu, ciągle mieszając.

*Polewa nie jest zbyt słodka (smak gorzkiej czekolady). Jest gęsta.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak