Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jabłka do schabu

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

majeranek 1 łyżka
sól, cukier do smaku
olej 2 łyzki
jabłko winne 4 kilka szt.

Przepis i sposób przygotowania na: Jabłka do schabu

Jabłka obrać podzielić na części.posypać majerankiem odrobiną cukru i soli.Na rozgrzany tłuszcz włożyć jabłka i smażyć chwilę ale nie długo,żeby nie zrobiły się zbyt miękkie.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ada-Gaba 24.12.2013 07:05
ciekawy pomysł
pacpaw 29.08.2013 23:01
schab z jabłkami - brzmi ciekawie
alaaa 27.08.2013 21:43
fajny dodatek,bardzo lubię mięso z jabłkami
caralajna 16.07.2013 07:21
nie tylko do schabu :)
kate.500 12.05.2013 19:00
pyszny dodatek
IZABELA29 11.03.2013 17:22
takie jabłuszka warto zrobić
Wafelek2601 10.02.2013 16:51
Ciekawe
Motorek 22.10.2012 08:26
fajne
zuzanna_z 07.05.2012 12:31
dobre
anemon 08.03.2012 07:25
Robiłam i potwierdzam są pyszne, tylko ja zrobiłam na maśle, bo olej akurat mi się skończył.
IlonaAlbertos 01.11.2011 00:14
Wyobrażam sobie jak smakują.
Justa32 25.10.2011 07:48
oj...pychota!!!
misia53 17.04.2011 14:14
Ostatnio jakoś nie mogłam kupić winnych jablek , same slodkie i twarde...
barbara11561 13.03.2011 07:35
Bardzo dobre
Kate131 25.12.2010 08:48
ciekawe
IZABELA29 03.10.2010 11:34
warto spróbowac

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak