Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Mrożone truskawki w plasterkach

2.0
(0)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

tryskawki

Przepis i sposób przygotowania na: Mrożone truskawki w plasterkach

Truskawki myjemy, odkładamy na papierowym ręczniku, dając im całkowicie wyschnąć.

Na desce układamy taką koszulkę biurową na dokumenty ;) układamy na niej plastry truskawek, by nie dotykały się. Na warstwę truskawek kładziemy następną koszulkę i następną warstwę plasterków. Mrozimy. Potem z łatwością odklejamy zamrożone plasterki wkładając do torebki i z powrotem do zamrażalnika.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

dorota20w 16.09.2012 19:26
polecam
banditka 01.06.2011 09:47
musze sprobowac ;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak